Serveis i activitats

CONNEXIÓ A INTERNET: Vine a connectar-te a l’espai jove! Tens ordinadors a disposició per a realitzar consultes, treballs de grup… Wifi i impressora.

ESPAIS de TROBADA: Espai disponible per a realitzar activitats (fer els deures o treballs escolars, reunió a grups de joves, associacions juvenils…).

TAULES DE PING-PONG per a jugar amb els amics, cada dimecres de 19 a 20 h.

ACTIVITATS: Dins l’espai jove s’organitzen activitats amb i pels joves com tallers i xerrades de treball i habitatge, cursos, sortides, exposicions, tornejos de Wii, jocs, tardes de cine… Consulta les activitats al web de Sant Julià de Ramis.

INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT LABORAL: T’oferim informació específica sobre temes relacionats amb el món del treball: redacció de currículums, estratègies de recerca de feina, taller laborals oferts per l’Oficina Jove del Gironès, i inscripció a la Borsa de Treball de Sant Julià de Ramis.

ESTUDIS I ORIENTACIÓ ACADÈMICA: Si necessites orientació en el teu itinerari acadèmic et podem ajudar tenint en compte les motivacions i inquietuds, informant sobre les possibles sortides professionals de cada itinerari.

GESTIÓ ENTITAT JUVENILS SENSE ÀNIM DE LUCRE: Oferim a les entitats presents al territori assessorament sobre gestió, fiscalitat, formació específica, subvencions, línies de suport… Per tal de millorar la seva tasca.

HABITATGE: Informació dels passos que cal seguir per tirar endavant en el cas de lloguer o compra d’habitatges, dels ajuts i les promocions per a joves. Informa’t sobre: Ajuts al lloguer / Renda Bàsica d’Emancipació / Borsa de Lloguer Social.

ZONA WIFI: Vine a l’espai jove a connectar-te amb el teu portàtil! T’oferim una connexió sense cables perquè et puguis connectar a Internet. Només has de demanar les dades de connexió al Punt d’Informació Juvenil.

INSTRUMENTS DE PERCUSSIÓ: Disposem d’instruments de percussió per poder cedir a les associacions o joves amb el carnet SJR. Consulta com demanar-los a medinyajove@gmail.com