La T-16 ja està disponible a les ATM

de Lleida, Girona i Camp de Tarragona. territori.gencat.cat/t16 🪪 És un títol gratuït i vàlid fins als 16 anys que permet fer viatges il·limitats a la zona tarifària on es viu. Substitueix la T-12, que es pot seguir utilitzant.

Entren en fase d’excepcionalitat per la greu sequera

Mesures davant la situació: ▶️230 l. d’aigua per habitant i dia.▶️Reducció d’aigua per a usos agrícoles i industrials.▶️No es poden regar les zones verdes i jardins públics i privats amb aigua de la xarxa.▶️No es poden netejar els vehicles amb mànega, només miralls, vidres , llums i plaques.

28 de febrer: RECOLLIDA DE PODA I RESTES VEGETALS PORTA A PORTA

Recollida ELS DIMARTS amb servei porta a porta prèvia trucada a l’Ajuntament 972 498 367. IMPORTANT: A causa del volum de peticions de recollida i per poder organitzar millor el servei, cal avisar al llarg de la setmana i a tot tardar a les 13 h del divendres anterior a la recollida.

28 de febrer: Recollida de voluminosos

Cal que truqueu a l’ajuntament per reservar (972 498 367) o bé utilitzeu l’APP “El Gironès Recicla”. Pots trobar més informació l’enllaç web del Consell Comarcal del Gironès

TALL DE LA N-II A L’ALÇADA DEL VEÏNAT DEL TERRI

Atès que Fomento, el dilluns 7 de novembre, iniciarà les obres de reconstrucció i refermat dels dos ponts existents a la zona del veïnat del Terri, pertanyents a la N-II, volem comunicar-vos que la circulació per l’actual via es veurà interrompuda durant els propers quatre mesos. L’afectació serà total, entre un costat i l’altre del riu Terri. Des […]

1 2